Bakan Group

VRV Daıkın

VRV Daıkın

VRV Daıkın aslında bir klima sistemidir. Değişen durumlara ve binanın kapasitesine göre akışkan debileri değiştirir ve gerekli olan ihtiyaçları karşılar. VRV Daıkın sistemi genel olarak bina ya da yapının dışında bulunur ve yaşam alalarını soğutmak ya da ısıtmak amacıyla kullanılır. VRV Daıkın sistemleri 2 çeşittir. Bu çeşitlerden biri Heat Pump, yani ısı pompası, diğeri ise Heat Revovery, yani ısı geri kazanımı modelleridir. Heat Pump modellerinde bulunan tüm iç üniteler, ısıtmak ya da soğutmak olmak üzere yalnızca tek bir işlem yapabilmektedir, yani ısıtma yaparken soğutma işlemi ya da soğutma yaparken ısıtma işlemi gerçekleşmez. Heat Recovery modelinde ise hem ısıtma hem de soğutma aynı anda yapılabilir.

VRV Daıkın sistemi, klasik klima sistemlerinden farklıdır. Buradaki en büyük avantaj, değişiklik gösteren gaz debisi sayesinde enerjiden tasarruf edilir. VRV Daıkın sistemi üreten ve satışını yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Bakan Group firması müşterileri için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

VRV Daıkın Avantajları

VRV Daıkın sistemleri çok çeşitli avantajlar içermektedir. Bu avantajlar aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • VRV Daıkın sistemleri oldukça uzun ömürlüdür.
  • VRV Daıkın sistemlerinin kurulumu için oldukça az bir alan gereklidir.
  • İşletme maliyetleri oldukça düşüktür.
  • VRV Daıkın sistemlerinin kurulumları ve montajları oldukça kolaydır.
  • VRV Daıkın sistemleri farklı cihazlar ile oldukça uyumludur.
  • VRV Daıkın sistemleri yüksek kalite ve konfor sağlamaktadır.

VRV Daıkın Fiyatları

VRV Daıkın fiyatları, kurulumun ve montajın yapılacağı alana göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda, kurulum sırasında kullanılan ekstra ürünler ve malzemelerde fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilir. İşlem sırasında kullanılan ürün ve malzemelerin markaları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Örneğin, markası bilinen bir ürün ya da malzeme kullanmak fiyatları daha da arttırabilir, buna karşılık markası bilinmeyen bir ürün ya da malzeme kullanmak daha az maliyetli ve ucuz olabilir. Bu sebeplerden ötürü VRV Daıkın fiyatları hakkında sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. VRV Daıkın fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi için Bakan Group firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.